D-River Music levert aan artiesten en derden een totaal pakket van commerciële diensten. Met een stabiel label op jouw singel of album staat je als artiest steviger in je schoenen.
D-River Music heeft ervaringen in artiestenland en de juiste contacten (tekstschrijvers, componisten, producers, pluggers, videoclipmakers, fotograven.. enz). D-River Music zorgt voor de promotie (aanmelden op download portals, persbericht enz) en treed op als supervisor van de artiest.

Door een goed opgebouwd netwerk heeft D-River Music voor artiesten de juiste diensten kunnen inkopen bij specialisten in het artiesten vak. Voordeel is dat je als artiest verzekerd bent van kwaliteit, professionaliteit voor scherpe prijzen.
  • Records (single's en albums)
  • Videoclips
  • Promotions (digitaal en met pluggers)
  • Art work
  • CD Persingen en dupliceren
  • Supervisor (management)

Low Management service

Elke artiest waarmee D-River Music een overeenkomst heeft ontvangt een stuk begeleiding. Wij benoemen dit low management service. Hieronder valt het begeleiden, het adviseren en ‘meekijken’ naar bijvoorbeeld de opname van een album of singel, PR, repertoire. Dit onderdeel kost niets en wordt door D-River Music als extra aangeboden.

High Management service

Onderdelen zijn onder andere: agenda beheer, creeren van optredens, versturen van boekingscontracten, carrièreplanning, lange termijn plan, behandeling PR zaken, creatie new business, contract onderhandelingen met sponsors, merkkoppelingen, repertoire keuze, imago bescherming en onderhandelingen bij major platenmaatschappijen. High management is een cure no pay methode wat dus betekend dat de artiest betaald voor het behaalde resultaat. In het orrienterende gesprek leggen wij graag uit wat we hier mee bedoelen.

Kosten

Omdat wij veel diensten zelf in huis hebben zijn onze kosten laag. De overige diensten ontvangen wij door ons netwerk en hebben wij scherp voor je uit onderhandeld.

Indien je graag van onze diensten wenst gebruik te maken, dan maken wij eerst een vrijblijvende afspraak.
In dit gesprek inventariseren wij je wensen en analyseren wij je niveau (hoeveel optredens heb je per jaar, hoeveel fans heb je al, hoeveel volgers via twitter heb je enz enz) voor de muziekmarkt. Wat zeer belangrijk is, is dat wij samen met de artiest haalbare doelen stellen. Met deze doelen kunnen wij een plan uitschrijven. Uiteindelijk komt er een advies met een op maat gemaakte offerte.

Bij ons zijn verschillende financieringen mogelijk. Vraag in ons gesprek naar de mogelijkheden.

Demo insturen

D-River Music is altijd opzoek naar nieuw talent en daarom ontvangt onze A&R afdeling graag demos. Vanwege het grote aantal demos dat wij elke dag ontvangen kunnen we helaas niet op alle inzendingen een reactie geven. Mocht er vanuit ons interesse zijn nemen we zelf contact met je op. Tevens kan het goed mogelijk zijn dat wij je vragen je agenda van je optredens met ons te delen zodat wij ook kunnen zien hoe je je live presenteert. Vul het formulier hiernaast in!

TIP Stuur altijd twee soorten demo's. Bijvoorbeeld een up tempo en een rustig nummer. Zorg tevens dat je een goede geluidopname hebt.

Wie weet tot snel

Demo insturen

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Up-tempo nummer (MP3)

Rustig nummer (MP3)

Vertel wat over jezelf