Nederlandse Neil Diamond: Dutch Diamond

Nederlandse Neil Diamond: Dutch Diamond

Zanger en entertainer Rick van der Kroon kruipt in de huid van Neil Diamond. Met een exacte gelijkenis en een waanzinnige performance brengt Rick onder de naam Dutch Diamond de prachtige popsongs en ballads uit de jaren 70 en 80 terug naar Nederland. En dat doet hij niet alleen! Onder begeleiding van niemand minder dan professioneel pianist Geert Keijzers (arrangeur, bandleider, componist van o.a. De Toppers, Gerard Joling, Night of the proms) lanceert Rick zijn eerste single en videoclip Hello Again. 
In december nam Rick al een voorproefje op zijn act door mee te doen aan het televisieprogramma The Winner Takes it all. Glansrijk zong Rick zich als sound a like van Neil Diamond door naar de finale, waar hij een vijfde plaats veroverde. Daarna was de keuze gemaakt en raakte de start van zijn nieuwe act als Dutch Diamond in een stroomversnelling. Ambities van Dutch Diamond liggen hoog!

Ook omdat Neil Diamond zelf op 25 en 27 juni in een uitverkocht Ziggo Dome staat en Rick voorafgaand aan deze concerten zelf naast deze pop tempel staat te zingen in het bekende grand cafe Baco.

In het najaar op de planning een volledig album en een intieme theatertour door het land.

Deel dit bericht met je vrienden!FacebookGoogle+TwittertumblrLinkedInEmail