Ray van der Heiden

Biografie

In 1985 is in Leiden Ray van der Heiden geboren. Toen wist men nog niet dat Ray zou uitgroeien tot een veel gevraagde artiest. Ray begon enkele jaren geleden zijn muzikale carrière in een plaatselijke kroeg in zijn woonplaats. Toen pakte hij spontaan en als try-out de microfoon en verbaasde menig aanwezige bezoeker met zijn talentvolle stem.
Vervolgens na de nodige zang ondersteuning door bekende zangcoaches heeft hij zich ontwikkeld tot een geweldige entertainer.

Nu mag hij zich een veel gevraagde zanger noemen. Mede ook toen hij in het jaar 2008 als winnaar van het populaire evenement “Het Leidse Levenslied” als winnaar werd gekroond. Vervolgens bracht hij enkele singles uit die door veel lokale radiostations werden gedraaid. Aan het einde van zomer van dit jaar, heeft Ray een album uitgebracht onder de titel; “ Geboren om bij jou te zijn”. Tot nu enkel maar positieve reacties. Een vervolg zal dus niet lang uitblijven.

Overal waar hij optreedt weet Ray altijd de “harten” van jong en oud aan zich te binden. Bij Ray treft men tijdens zijn optreden altijd een feest van herkenning aan. Wie Ray in huis haalt, weet bij voorbaat hoe het publiek op de altijd goedgeluimde zanger zal reageren. Dat wil zeggen, wie Ray van der Heiden boekt, gaat op zeker. Succes gegarandeerd!

Als zanger, staat Ray zijn mannetje, die zich aanpast aan de sfeer van de avond. Hij straalt sympathie uit, zingt met gevoel. Inderdaad, dat is 't gevoel dat je bekruipt wanneer je Ray van der Heiden op de bühne bezig ziet.

Wil je meer weten over de mogelijkheden van een optreden van Ray van der Heiden, neem dan gerust contact op.