Willem Huisman – Lailo

De nieuwste single van Willem Huisman – Lailo
Release datum 10 februari 2019

Willem Huisman is keihard aan de slag om zich te ontwikkelen tot een artiest!
Zijn nieuwe single “Lailo’ zal via D-River Music landelijk onder de aandacht gaan komen en werd 9 februari 2019 j.l. officieel aan het publiek voorgesteld. Het is een cover op de wereld hit van Jose & Los Reys (Gipsy Kings) Lailola (No Hablas Mas). Menig zaal heeft Willem al in feeststemming weten te brengen en dat zal met zijn nieuwe track ‘Lailo’ niet anders zijn. Een heerlijke vlotte zomerse single waarmee de zanger absoluut bevestigt dat hij tot de aanstormende talenten van ons land behoort!

1 gedachte over “Willem Huisman – Lailo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *